Baume & Mercier Two-Tone Linea Automatic 10073

Baume & Mercier Linea este o colecție de ceasuri de damă care de la lansarea ei în 1987 și până azi a cunoscut un succes enorm, în primul rând datorită versatilității sistemului de prindere la mână. Pentru o adaptare rapidă la ținuta generală, ceasurile din această serie vin cu un set de brățări/curele din diferite materiale (metal, piele, textil) care permit schimbarea imediată a stilului în funcție de conjunctură. Păstrînd aspectul general clasic și elegant, se poate alterna oricând între un aspect seducător sau inocent, tradițional sau avangardist, serios sau sfidător.

Între ceasurile din această colecție, probabil cel mai atrăgător este Two-Tone Linea Automatic (ref 10073). Pentru femeile indecise care își doresc o sinteză a celor mai bune însușiri, Baume & Mercier Two-Tone oferă o combinație de oțel inoxidabil și aur solid de 18k, sintetizînd avantajele fiecăruia dintre ele.

Construit dintr-o carcasă de dimensiune medie (32mm x 10mm), acest ceas are luneta și inelul central al brățării din aur roz, atent finisate și lustruite pentru a se îmbina cât mai natural cu părțile din oțel. Pe lunetă sunt inscripționate cu cifre orele de la 1 la 12, în dreptul indicilor coresponzători de pe cadran. Aceștia, alături de arătătoare și de coroană, sunt fabricați dn același aur roz.

Sub un geam protector din safir se poate observa cadranul având aspect de disc solar, cu o deschizătură pentru afișarea datei în partea de jos. De partea celaltă, un capac transparent fixat cu 4 șuruburi permite vizualizarea mecanismului automatic, finisat în stil Côtes de Genève și marcat cu simbolul Φ caracteristic mărcii Baume & Mercier. Fie că este vorba de un ETA 2892-A2 sau de echivalentul său Sellita SW300, mecanismul cu 21 de rubine asigură aceeași înaltă calitate elvețiană.

Pentru că așa cum aminteam seria Baume & Mercier Linea este faimoasă pentru sistemul integrat de brățări alternative, acest ceas are ca rezervă o curea maro sau neagră din satin, care permite adaptarea la o ținută mai lejeră. Suntem siguri că v-ați îndrăgostit deja de acest ceas, așa că vă dezvăluim și prețul: aproximativ 3700 de euro.

Arata mai multe