Baume & Mercier Promesse Jade

În vechile legende ale Asiei, jadul este mai mult decât o piatră prețioasă. Cel care poartă acest cristal de culoare verde se spune că este protejat de o aură binefăcătoare tot restul vieții. Nou născuții și cei proaspăt căsătoriți primeau în dar jad pentru a le aduce fericire și prosperitate. Este vorba așadar de o moștenire culturală de mii de ani care leagă jadul de ideea de bunăstare și noroc în viață.

Ca o recunoaștere adusă tradițiilor asiatice, Baume & Mercier a creat modelul Promesse Jade ca un simbol etern al iubirii și al angajamentului de a rămâne toată viața alături de femeia iubită. Modelul are un bezel oval din jad, decorat cu 61 de diamante. Carcasa diemsnioantă la 34mm emană feminitate și delicatețe, la fel ca și cadranul argintiu cu un decor guilloché vălurit, indici cu cifre romane și alte 8 diamante. Baume & Mercier Promesse Jade

Mecanismul este unul cu quartz de înaltă calitate, de producție elvețiană. Cristalul protector este din safir, foarte rezistent la lovituri și zgârieturi. Cureaua din piele de reptilă de culoare alb-lucios este și ea un simbol al purității.

Arata mai multe