Baume & Mercier Promesse Collection

Una dintre cele mai vechi mărci de ceasuri elvețiene, Baume & Mercier a dezvăluit anul acesta o nouă colecție destinată femeilor, inspirată din modelele aceleiași companii apărute în anii 1970. Colecția se numește Promesse și este alcătuită din 14 modele, în două dimensiuni diferite – cea mai mică de 30mm iar cea mai mare de 34mm diametru.

Pentru mecanism sunt disponibile de asemenea două opțiuni, unul cu quartz și unul automatic. Indiferent de tipul mecanismului, acesta poate fi admirat prin intermediul unui capac din cristal de safir transparent.

baume-et-mercier-promesse-watch-10159

Pentru a se ridica la exigențele femeii moderne, ceasurile din colecția Baume & Mercier Promesse combină elementele funcționale cu cele decorative, afișând de exemplu un bezel oval în jurul unui cadran rotund – o caracteristică inspirată clar din modelele de acum 40 de ani.

Cadranul este realizat într-un stil guilloche vălurit, peste care indicii orari sunt desemnați prin cifre romane simple sau combinate cu diamante. Bezelul poate fi decorat la rândul său cu inserții din aur roz, sidef sau diamante. Pentru prinderea la mână sunt disponibile combinații de brățări metalice în două culori, satin alb sau piele neagră de crocodil.

baume-et-mercier-promesse-watch-10185

Cel mai atractiv model al colecției este Promesse 10160, având bezelul decorat cu 30 de diamante, cadran din sidef și o brățară din oțel cu 3 rânduri de zale. Un alt model demn de remarcat este Promesse 10185, care afișează o culoare neagră dominantă punctată printr-un set de diamante strălucitoare.

baume-et-mercier-promesse-watch-dial

Prețul ceasurilor din această colecție începe de la 1500 euro, acestea fiind astfel foarte indicate pentru un cadou special pentru persoana iubită, mai ales în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Arata mai multe