Baume & Mercier Hampton Lady ref. 10108 și ref. 10110

Liniile delicate și formele feminine ale colecției Hampton Lady sunt inspirate de modelele concepute de Baume & Mercier în anii 1930-1940, reprezentând o manifestare plină de încredere și rafinament a curentului Art Deco dominant în acea perioadă. Cele mai recente două apariții din această serie măsoară 34,5x22mm și sunt realizate în combinații de oțel și aur roz, exhibând cu delicatețe eternul feminin.

baume-et-mercier-hampton-lady-10108-a
Baume & Mercier Hampton Lady ref. 10108 are o carcasă din aur de 18k (6,7g în total) și oțel inoxidabil. Cadranul are indici desemnați prin cifre arabe și este acoperit de un cristal de safir curbat. Mecanismul din interior este unul elvețian cu quartz și se reglează prin intermediul unei coroane aurite. Afișajul include un indicator pentru dată în dreptul orei 3. Brățara acestui model este realizată în aceași combinație de tonuri aurii și argintii, cu suprafețe mate sau lucioase.

Baume-hampton-lady-double-bracelet

Celălalt model din această serie are nummărul de referință 10110 și este realizat numai din oțel. Prinderea la mână se face cu o curea maro din piele care înconjoară încheietura de două ori.

Ambele versiuni sunt rezistente 50m sub apă și vor fi disponible la vânzare începând cu octombrie 2013.

Arata mai multe