Armin Strom Gravity Collection

Folosind legea gravitației pentru a pune în mișcare componentele primului mecanism automatic cu micro rotor din istoria companiei (numit AMR13), Armin Strom a prezentat de curând colecția Gravity, alcătuită din 4 modele simbolizând cele 4 elemente fundamentale din tradiția antică: Focul, Pământul, Apa și Aerul.

Cel mai important este faptul că Armin Strom Gravity Collection permite printr-un cadran deschis vizionarea exactă a principiului gravitațional de funcționare a mecanismului, ca și micro rotorul care captează mișcarea componentelor și o transformă în energie.

gravity_water_cu.jpg__470x260_q85_crop-1

Acest mecanism – adăpostit de o carcasă de 43 mm din titan, aur alb sau oțel inoxidabil – este alcătuit din 171 de componente, 32 dintre acestea fiind rubine. Frecvența de funcționare este de 18000 bătăi/oră, iar rezerva de energie ajunge la 5 zile.

Cu un nivel al finisajelor excelent executat, Armin Strom Gravity Collection va produce cu siguranță un impact substanțial în rândul pasionaților de orologerie, mecanică fină și simbolism.

Fiecare dintre cele 4 variante ale acestei colecții va fi realizat în ediție limitată de 100 de exemplare.

 

Arata mai multe