Andy Murray devine ambasador Rado

Andy Murray, jucătorul de tenis numărul 1 al Marii Britanii și poziționat în acest moment pe locul 4 în lume, a semnat de curînd un contract de reprezentare ca ambasador cu brandul elvețian Rado.

Murray s-a arătat foarte încântat de oportunitatea de a deveni mebru al echipei Rado, declarînd că precizia, acuratețea și punctualitatea sunt calități importante în cariera lui, fie că este vorba de munca la antrenamente sau în competiții oficiale. El este câștigătorul a peste 20 de turnee oficiale ATP și este unul din puținii jucători capabili să evolueze la standarde înalte pe orice tip de suprafață.

Rado și motivat alegerea prin vocea CEO-ului său Matthias Breschan, care a declarat că Andy Murray s-a remarcat întotdeauna prin stilul său distinctiv și inteligența tactică deosebită. Talentul și perfecționismul său sunt alte două calități care l-au adus în atenția celor de la Rado.

Pe de altă parte, Rado s-a distins întotdeauna prin designul inovativ și folosirea de materiale high-tech. Istoria Rado este punctată de numeroase momente de cotitură și recorduri mondiale, realizînd între altele primul ceas rezistent la zgârieturi sau cel mai dur ceas din lume.

Parteneriatul cu Andy Murray se va materializa în anul 2012 prin intermediul seriei Rado D-Star 200, care în varianta sa cu ceramică albastră este și ceasul oficial al Campionatelor Aegon.

Arata mai multe