10 noi modele în colecția Dior Pièce Unique

Casa de modă Dior este cunoscută în toată lumea pentru folosirea în creațiile sale a unei palete largi și vibrante de culori. Fondată în 1946, Dior deține o poziție importantă nu numai în rândul accesoriilor fashion, dar și în universul ceasurilor de mână sau al parfumurilor de lux.

Pièce Unique este o colecție de ceasuri de damă apărută în 2010, care a cunoscut recent 10 noi adiții purtând amprenta inconfundabilă a stilului Dior. Toate aceste modele au în comun o carcasă de 36mm din aur, cadran din sidef, bezel ornat cu safire în stil baghetă sau capac dorsal transparent. De asemenea ele au ca sursă de energie un mecanism Elite produs de Zenith.

Cele 10 noi modele sunt numerotate de la 6 la 15, întreaga colecție afișând culori și motive variate. Variind de la rozul florilor la albastrul cerului sau poate al apelor, fiecare model din seria Pièce Unique încântă prin paleta de culori vibrantă, rafinamentul execuției și folosirea de materiale alese. Pentru prinderea la mână sunt disponibile curele fine din satin, tafta sau tul.

Dior Pièce Unique 6

Dior Pièce Unique 6 este realizat în nuanțe de roșu, acoperind o gamă largă de la roz la grena. Cadranul are formă de iris, cu centrul ornat cu diamante și rubine peste un fundal din perlă de Tahiti.

Dior Pièce Unique 7

Dior Pièce Unique 7 alternează albastrul închis dat de safire cu albastrul de gheață al cadranului mărginit de diamante.

Dior Pièce Unique 8

Dior Pièce Unique 8 oferă un cadran asemănător cu o floare, având o corolă alcătuită din 6 rânduri de petale peste care strălucesc o serie de mici diamante împrăștiate la întâmplare.

Dior Pièce Unique 10

Dior Pièce Unique 10 aduce o linie de culoare monocromă, cu cadranul ornat de ametiste lila susținute de o line puternică de diamante.

Dior Pièce Unique 11

Dior Pièce Unique 11 are o curea galbenă și o carcasă predominant verde, cu un model realizat din discuri de jad și tsavorite ornate cu diamante, safire și smaralde.

Dior Pièce Unique 12

Dior Pièce Unique 12 oferă o combinație între aproape toate culorile spectrului, cu un cadran turcoaz ornat prin cercuri concentrice de diamante multicolore, carcasă în nuanțe de roz și curea neagră.

Dior Pièce Unique 13

Dior Pièce Unique 13 pornește din centrul cadranului cu un alb-sidef, trecând prin câteva rânduri de safire și smaralde albastre până la cureaua de culoare verde.

Dior Pièce Unique 14

Dior Pièce Unique 14 îmbină culorile calde cu cele reci, având un cadran cu model sub formă de vârtej în nuanțe de crom și o curea din alb imaculat.

Dior Pièce Unique 15

Dior Pièce Unique 15 are și el un model cu o floare în centru, armonizând nuanțe de verde, roz sau alb.

Arata mai multe