Zenith El Primero Original 1969, varianta cu pietre prețioase

O adevărată bijuterie atât la exterior cât și la interior, Zenith El Primero Original 1969 vine cu același mecanism legendar El Primero 400 și o suprafață pavată în totalitate cu pietre prețioase.

Lansat în 2009 cu ocazia aniversării a 40 de ani de la apariția primului El Primero, mecanismul automatic El Primero 400 este o mărturie a geniului uman perpetuat de-a lungul a numeroase generații de ceasornicari de elită.

13_0502_zenith_elprimero

De data aceasta mecanismul este însoțit de o carcasă la fel de prețioasă, alături de un cadran tri-color realizat printr-o pavare cu safire albastre și diamante gri sau negre. Împreună cu cele 12 diamante-baghetă folosite ca marcaje orare, valoarea tuturor pietrelor prețioase presărate peste carcasa din aur ajunge la 3,6ct.

Dincolo de aspectul estetic cu adevărat strălucitor Zenith El Primero Original 1969 este în primul rând un cronograf, între funcțiile sale regăsindu-se și un câmp pentru afișarea datei. Frecvența de operare a mecaismului este de 36000 vibrații/oră, corespunzător unei precizii la nivel de zecime de secundă. Rezerva de energie a mecanismului ajunge la 50 de ore.

Arata mai multe