Victorinox Swiss Army Original Chronograph

Primul ceas de mână marca Victorinox apărea în anul 1989 sub numele Original și avea să devină un adevărat bestseller. În 2011 compania a relansat această serie, care anul acesta a cunoscut și apariția versiunii cu cronograf.

Istoria Victorinox începe acum peste 100 de ani ca producător al faimosului briceag elvețian multifuncțional, iar valorile care au ghidat succesul ei în toată această perioadă au fost inovația, calitatea, fiabilitatea și funcționabilitatea. Cei care doresc un produs care să reflecte substanța și stilul elvețian autentic au găsit în Victorinox Swiss Army alegerea ideală.

Original Chronograph păstrează toate atuurile care au făcut din predecesorul său un bestseller. Ușor de citit, cu un aspect solid, bine proporționat, acest ceas vine într-o carcasă din fibră de nylon de 40mm diametru, cu bezel din aluminiu. Începând cu cureaua tip NATO și terminînd cu cadranul multifuncțional, Victorinox Original Chronograph păstrează o linie de culoare unitară, fie ea neagră, gri, kaki sau bej.

Mecanismul tip ETA G10.211 este cel care pune în funcțiune arătătoarele pentru oră, minute și secunde, cronograful și câmpul pentru afișarea datei. Protejat de un cristal mineral, rezistent 100m sub apă și cu inserții solide de Superluminova, acest ceas afișează acel stil aflat la limita dintre urban și militar.

Arata mai multe