Victorinox Swiss Army Night Vision II

Spre deosebire de predecesorul său apărut în 2003, noul Victorinox Swiss Army Night Vision se prezintă cu un design mai urban, modernizat la standardele actuale, și un sistem de iluminare pe întuneric mai puternic și mai economic.

Principala caracteristică a modelului Night Vision este fără îndoială sistemul de iluminare încorporat în carcasă, care generează un fascicul orientat atât spre interior cît și spre exterior, asemenea unei mici lanterne de buzunar. Generată prin led-uri de mare putere, lumina emisă de Victorinox Swiss Army Night Vision II poate fi văzută de la 1km depărtare.

Prin apăsarea o singură dată a butonului de control din partea stângă, se activează modul de iluminare a cadranului printr-o superbă lumină albastră. Două apăsări pun în funcțiune un fascicul de lumină continuu, trei apăsări generează un semnal intermitent (stroboscopic) cu autonomie de lungă durată – 7 zile și 7 nopți, iar o apăsare continuă duce la aprinderea unui fascicul de mare putere.

Victorinox Swiss Army Night Vision II se poate dovedi așadar foarte util în situații de urgență, dar și pentru simpla iluminare într-o cameră întunecată. Ceasul a fost dotat și cu un sistem de prevenire a descărcării complete a bateriei, pentru a evita oprirea fuuncțiilor de afișare a timpului în asemenea situații.

Alte caracteristici notabile ale lui Night Vision II includ o carcasă de 42mm care asigură rezistență de până la 50m sub apă, cristal protector din safir cu strat triplu anti-reflex și un mecanism cu quartz Ronda 705. Modelul este disponibil atât cu curea maro din cauciuc cât și cu brățară metalică argintie, alături de un cadran alb sau negru.

Arata mai multe