Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle Automatic

Luxul a fost și va rămâne un domeniu neafectat de criză, drept dovadă vânzările în creștere ale ceasurilor elvețiene din ultimii ani. Vacheron Constantin – unul dintre cele mai vechi branduri din lume – se înscrie în această cursă pentru cucerirea publicului amator de orologerie de înaltă clasă cu cel mai recent model din colecția Patrimony, numit Traditionnelle Automatic.

Recunoscut pentru forma inconturnabilă și extra-plată, modelul Patrimony revine de data aceasta într-o carcasă din aur roz cu dimensiunea de 41mm și un stil care se încadrează în mod cert în cea mai autentică tradiție orologeră. Prin liniile pure și proporțiile echilibrate, Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle Automatic aduce acel spirit clasic nemuritor pe care orice pasionat îl trece la capitolul “must have”.

Dar nu numai aspectul definește valoarea unui ceas, ci și mecanismul din interior. Patrimony Traditionnelle Automatic este dotat din acest punct de vedere cu un Calibru 1120 automatic, unul dintre cele mai apreciate mecanisme din istoria orologeriei – folosit printre altele de mărci de renume ca Audemars Piguet sau Patek Philippe. Acest mecanism poartă însemnele Côtes de Genève și este vizibil prin capacul dorsal, iar ca performanțe oferă o rezervă de energie de 40h și vibrează la o frecvență (rar întălnită) de 19800 cicluri/oră.

Noile cerințe ale sigiliului Geneva nu mai sunt însă limitate strict în ce privește mecanismul, ci se extind la aspectul întregului ceas. Vacheron Constantin a luat în seamă aceste cerințe atunci când a conceput cadranul de culoarea opalului cu indici și arătătoare din aur de 18k, încadrat de o lunetă fină și un cristal de safir tratat anti-reflex.

Modelul Patrimony Traditionnelle Automatic este disponibil pe piață sub numărul de referință 43075/000R-9737 și este completat de o curea din piele de aligator cu cataramă de asemenea din aur.

Arata mai multe