Ulysse Nardin Classico Luna

Ca o sferă de foc care răsare în fiecare dimineață, Soarele străbate bolta cerească de la est la vest, lăsînd peste noapte locul Lunii. Mult mai misterioasă, aceasta are o formă mereu schimbătoare – de la fragila Lună Nouă la maiestuasa Lună Plină. De mii de ani Luna și fazele ei au fascinat și captivat omenirea: povești horror sau întâlniri romantice, toate au loc sub influența astrului nopții.

Din punct de vedere orologer fazele lunii reprezintă o complicație prezentă în special pe ceasurile de lux, în care arta și măiestria ceasornicarilor dau viață fascinației pe care Luna a avut-o dintotdeauna asupra omenirii.

Combinînd un design clasic cu alura misterioasă a Lunii, Ulysse Nardin a lansat un ceas cu variante atât pentru bărbați cât și de damă, care abordează afișarea fazelor lunii într-un mod cu totul original. La fel cum Luna se învârte în jurul Pamântului reflectînd o parte mai mică sau mai mare din lumina Soarelui, o figurină se învârte în jurul centrului cadranului acestui ceas la fiecare 24h, afișînd o formă în schimbare cu un ciclu de creștere/descreștere de 29,5 zile.

În versiunea sa pentru bărbați, Ulysse Nardin Classico Luna are o înfățișare clasică și elegantă, cu o carcasă subțire din aur și un cadran argintiu sau negru. Versiunea pentru femei este mai luxoasă, disponibilă în aur sau oțel inoxidabil și cu unele modele avînd luneta și coroana ornate cu diamante. De asemenea poate avea cadranul din sidef, accentuînd caracterul feminin prețios al Lunii.

Dimensiunea acestui ceas este de 40mm, respectiv 35mm. Prinderea la mână se poate face cu o curea din piele sau o brățară din aur de 18k. Ambele versiuni sunt puse în mișcare de același mecanism automatic Calibre UN-829 și rezistă până la 50m sub apă.

Păstrînd ceva din misterul și eleganța Lunii, oferind în plus funcționalitate și precizie, Ulysse Nardin Classico Luna combină energia creatoare cu măiestria artistică pentru un ceas pe care oricine îl va etala cu plăcere.

Arata mai multe