Tudor Heritage Chrono Blue – un cronograf vintage în albastru și portocaliu

Supranumit “Montecarlo” de către fani, modelul Reference 7169 de la Tudor își sărbătorește a 40-a aniversare cu un facelift demn de o adevărată antologie asupra modului în care trebuie reinterpretat un produs de succes.

Lansat în 1973, acest cronograf a fost produs în mai multe versiuni și a devenit un favorit al colecționarilor, având în continuare o cotă destul de bună pe piața modelelor vintage. Impregnat cu spiritul de aventură, libertinism și teribilism al anilor 1960-1970, ref. 7169 a fost ales ca simbol al noii imagini a mărcii Tudor, sora mai mica a lui Rolex, la relansarea acesteia din 2010.

Tudor Heritage Chrono Blue

Tudor Heritage Chrono Blue 2013 (ref. 70330B) vine într-o carcasă de 42mm (cu 2mm mai mare decât originalul din 1973), o curea opțională din pânză prelucrată manual prelungind în mod armonios paleta de culori de pe cadran și un mecanism automatic Tudor 2892 la interior.

Bezelul rotativ din alumiuniu anodizat albastru ajută la citirea unei zone de timp secundare, iar arătătoarele au căpătat un aspect modernizat, tridimensional, întregind un design marcat de cele două cadrane alre cronografului încadrate într-o figură de formă trapezoidală.

Arata mai multe