Tissot Heritage Navigator – stilul vintage pentru globe-trotteri

Tissot revizitează câteva momente esențiale din istoria brandului cu ocazia aniversării a 160 de ani în 2013, și se pregătește să lanseze un model cu mecanism automatic care afișează simultan toate cele 24 de fuse orare. Un ceas în ton cu timpurile noastre, dedicat călătorului modern, pornit în descoperirea de noi orizonturi: Tissot Heritage Navigator.

Istoria modelului Navigator începe în 1953, când apărea de asemenea ca parte a unei aniversării, și anume a centenarului Tissot. Înființată în 1853, marca Tissot este legată de munții Jura și localitatea Le Locle, unde își are sediul și facilitățile de producție.

heritage-navigator-tissot

Pornită încă din 1858, când pătrundea pentru prima dată pe piața rusă ajungând astfel până în extremitatea estică a Asiei, expansiunea Tissot a ajuns la 160 de ani de la înființare să cuprindă 160 de țări de pe 5 continente. În plus, datorită politicii de prețuri ce își propune să ofere calitate elvețiană de top pentru accesibilă chiar și simplilor cetățeni, Tissot se poate lăuda că este cea mai importantă marcă orologeră tradițională în ce privește numărul unităților vândute.

Revenind la modelul Tissot Heritage Navigator, acesta se prezintă într-o carcasă argintie din oțel cu capac dorsal transparent, lăsând să se vadă astfel mecanismul automatic certificat de COSC pentru precizia la nivel de cronometru.

5195911-7752697

Prin intermediul unor arătătoare albastre în stil dauphine și a unui afișaj tip 24h cu toate zonele de timp principale, marcate prin 24 de orașe importante de pe glob, Tissot Heritage Navigator permite calcularea rapidă a orei în orice zonă cu ajutorul și al cifrelor de pe luneta rotativă.

Acest ceas se dovedește astfel foarte util oamenilor care călătoresc mult sau au contacte cu persoane de pe mai multe continente. Stilul vintage și cureaua din piele asigură de asemenea o prezență plăcută și elegantă.

Arata mai multe