Tipuri de ceasuri pentru femei

În zilele noastre, ceasurile de damă se poartă în funcție de noile trenduri și stiluri din lumea modei. Acestea se pot schimba destul de des, făcînd foarte dificilă alegerea de a purta un ceas clasic sau unul la modă în acel moment. Femeile își construiesc de obicei o colecție de ceasuri de mână, pe care le schimbă și le adaptează în funcție de ocazie.

Ceasuri de damă sport

Ceasurile sport reprezintă alegerea perfectă în special pentru femeile active. Indiferent cât de dificile sunt activitățile pe care le practicați, ceasurile sport sunt alături de dvs. Fie la alergare, scufundare sau cățărare un ceas performant, bine construit și impermeabil poate face față fără probleme acestor provocări.
Aceste ceasuri sunt fabricate de obicei din materiale rezistente cum ar fi oțel, titan, piele sau cauciuc și sunt mai mici și mai subțiri decât echivalentele lor bărbătești. Ceasurile sport pentru femei pot include și funcții avansate ca busolă, termometru, cronometru, sau chiar lanternă.

Ceasuri de damă fashion

Sunt făcute cu scopul de a fi elegante și a fi purtate la ocazii speciale. Un ceas fashion trebuie să atragă privirea și să se asorteze cu îmbrăcămintea și stilul purtătoarei. Dimensiunile acestor ceasuri sunt de obicei mai mici, iar materialele mai degrabă din metal decât din plastic sau cauciuc. Mulți designeri includ cristale Svarowski în aceste ceasuri pentru a da un aspect glamour.

Ceasuri de lux

Reprezintă o categorie de ceasuri orientate mai ales spre detalii, atent fabricate și incluzînd de multe ori materiale prețioase ca punct de atracție. Sunt în același timp un ceas și o bijuterie și pot fi foarte scumpe. Ceasurile de lux se concentrează în special pe aspect și eleganță și mai pe puțin pe funcționalitate sau precizie.

Ceasuri de damă clasice

Sunt ceasuri care își propun să păstreze valorile și tradiția acestei industrii, venind în stiluri mai degrabă simple dar neafectate de capriciile modei. A purta un ceas clasic este un semn de distincție și rafinament.

Arata mai multe