Swarovski Crystalline

Lider mondial în ce privește tăierea și șlefuirea cristalelor, Swarovski a devenit aproape sinonim cu luxul și moda de înaltă clasă. Aproape că nu există obiect de vestimentație sau accesoriu care să nu fi fost vreodată împodobit cu cristale Swarovski – iar ceasurile de mână nu fac excepție. După ce a împodobit astfel produsele a nenumărate branduri din industria luxului sau a modei, Swarovski a lansat din 2009 o linie de ceasuri sub nume propriu.

Unul din modelele care reprezintă cu succes numele Swarovski este Crystalline, caracterizat de o carcasă rotundă cu o dimensiune generoasă (40mm) și împodobită cu 800 de cristale. Cadranul acestuia este simplificat la maximum, având inscripționat doar numele Swarovski și eticheta Swiss Made, pentru a nu distrage cu nimic de la splendoarea afișată de acest pavaj cu cristale de la exterior.

Marcajele din dreptul orelor 3, 6 și 9 precum și logoul sub formă de lebădă din dreptul orei 12 sunt aplicate direct pe safirul protector. Singurul element variabil în cadrul colecției Swarovski Crystalline este culoarea care se extinde din centru până pe cureaua din piele fină, aceasta generând variante de alb, negru sau roșu care mai de care mai atractive.

Pentru că și prețul unui astfel de model este destul de accesibil (sub 300 de euro), probabil multe reprezentatnte ale sexului frumos au hotărât deja care va fi următorul lor ceas de mână.

Arata mai multe