Sony Smart Watch – Ceasul inteligent de la Sony

Imaginați-vă cum e să aveți la mână toate aplicațiile Android. Sony Smart Watch permite citirea emailului, ascultarea de muzică, socializarea sau vizionarea prognozei meteo într-un mod confortabil și discret. Și uitați de grija telefonului mobil sau ipod-ului: pe ceasul inteligent Sony nu îl veți pierde sau uita acasă niciodată.

Pe o piață abia la început, în care s-a lansat deja I’m Watch, Sony Smart Watch oferă o gamă impresionantă de funcții și mai are încă mult loc de creștere. Rezoluția ecranului de 128×128 px este una dintre caracteristicile care se pot îmbunătăți pe viitor, însă chiar și așa oferă oferă o experiență suficient de bună pentru dimensiunile reduse (diagonală de 1,3 inch) ale carcasei.

Ecranul tactil oferă posibilitatea customizării cu o mulțime de widgeturi, descărcabile prin Google Play. În plus, ceasul se poate conecta prin Bluetooth cu telefonul mobil, permițînd trimiterea de mesaje text, emailuri, sau vizionarea apelurilor pierdute.

Dar nu numai ecranul poate fi customizat ușor. Sony Smart Watch vine cu o curea din cauciuc disponibilă în diverse culori, foarte ușor de înlocuit. Ceasul se poate de asemenea atașa de îmbrăcăminte sau poate fi plasat într-o cutte adaptoare la care puteți atașa cureaua sau brățara preferată.

Conform specificațiilor producătorului, bateria durează până la 4 zile, însă probabil va trebui să-l încărcați la fiecare 2 zile. Per ansamblu, Sony Smart Watch reprezintă un pas uriaș spre adaptarea tehnologiei la purtător, într-un mod elegant și confortabil.

Arata mai multe