Seria de ceasuri subacvatice Sector Ocean Master Chronograph

Combinînd stilul italian cu tehnologia elvețiană, Sector propune prin seria Ocean Master Chronograph o soluție excelentă atât pentru iubitorii de activități (sub)acvatice cât și pentru cei care își doresc un ceas sportiv modern. Adresîndu-se bărbaților care doresc tot timpul să se autodepășească, Sector demonstrează că orice limită este mai degrabă imaginară.

Sector Ocean Master Chronograph este echipat cu un mecanism elvețian cu quartz tip ISA 8172/220. Unul din punctele forte ale acestuia este precizia foarte bună pe termen lung, utilizatorii raportînd un avans de aproximativ 1s pe săptămână.

Carcasa lui Sector Ocean Master Chronograph este din oțel inoxidabil, cu suprafață lucioasă pe lateral și mată în partea superioară, avînd o formă ușor ovală. Sector Ocean Master vine în mai multe combinații de culori, cu cadran alb sau negru și lunetă argintie/portocalie/albastră/neagră. Luneta se poate roti unidirecțional și are un marker fosforescent în dreptul orei 12. Dimensiunea carcasei este destul de impunătoare, cu un diametru de 45mm și grosime de 14mm. Datorită acesteia ceasul poate rezista sub apă până la adâncimi de 200m.

Ceasurile din seria Sector Ocean Master sunt dotate cu un cronograf ale cărui butoane au terminații hexagonale, asigurînd o senzație foarte plăcută la atingere. Cronograful poate măsura pâna la 30 de minute în zecimi de secundă, fără posibilitate de repetare. Coroana la rândul ei este marcată cu un logo de plastic al brandului Sector, și are o dimensiune potrivită, nici prea mare dar nici prea mică. Deasupra cadranului se află o sticlă protectoare din cristal de safir sau cristal mineral la unele variante mai ieftine.

Fundalul aceastor ceasuri vine cu o textură vălurită, ecranele secundare fiind ușor adâncite în relief și mărginite de o bordură argintie. Benzile luminoase situate în dreptul fiecărei ore sunt dispuse tangent pe suprafața circulară, în afară de cele din dreptul orelor 12, 3, 6 și 9 care sunt așezate perpendicular – asigurînd astfel un efect vizual extrem de interesant. Limbile arătătoare au un stil skeleton cu vârf în formă de săgeată, acoperită cu material luminos pe întuneric.  Același stil dar la o dimensiune mai mică îl întâlnim și la arătătoarele celor cadrane secundare. Pe cadran se găsește de asemenea un câmp indicator al datei, situat destul de discret în dreptul orei 4.

Sector oferă pentru ceasurile din seria Ocean Master brățări din oțel inoxidabil în 3 rânduri de zale sau curele de cauciuc extrem de confortabile. Brățările sunt dotate cu sitem de închidere dublu click și asigurare mecanică.

Sector Ocean Master este un ceas atractiv, funcțional și bine realizat care îi asigură o personalitate bine conturată în rândul ceasurilor subacvatice dedicate. Prețul său este destul de competitiv, de aproximativ 300-400 euro.

Arata mai multe