Sector Contemporary 340 Chronograph

Sector 340 Chronograph este un ceas conceput pentru acțiune, suspans și performanță. Carcasa sa masivă are aspect lucios și este fabricată din oțel inoxidabil, fiind pregătită să reziste până la 100m sub apă. Iar dimensiunile de 45mm diametru și 14mm grosime confirmă caracterul puternic masculin al acestui ceas.

Funcționalitatea lui Sector 340 Chronograph este asigurată de un mecanism elvețian cu quartz, tip ISA 8172-202. Acesta pune în mișcare un cronograf, alături de indicatoarele obișnuite, și se poate regla printr-o coroană înfiletabilă și două butoane tip push. Bezelul se poate roti unidirecțional și este marcat la fiecare interval de 20 de secunde.

Cadranul este protejat de un cristal de safir și impresionează prin indicii sau cifrele orare de dimensiune mare, acoperite cu substanță fluorescentă, care asigură o vizibilitate crescută pe lumină sau pe întuneric. În schimb arătătoarele sunt mai degrabă subțiri, însă nu le lipsește culoarea care să le dea atât stil cât și o prezență ușor de observat.

Pentru indicarea datei a fost prevăzută o fereastră rotundă în dreptul orei 4, iar ziua săptămânii poate fi citită pe cadranul secundar din partea de jos. În jurul cadranului a fost desenată și o scală de tahimetru, compeltînd setul de funcții și designul atrăgător.

Sector 340 Chronograph este produs în mai multe versiuni, care se pot atașa cu o curea neagră din poliuretan  – pentru un stil sportiv – sau cu o brățară din oțel cu cataramă tip fluture – pentru un stil mai clasic. Gama de culori variază de la alb la negru, trecînd prin roșu, portocaliu, verde sau albastru. Petele de culoare sunt aplicate att pe cadran, cât și pe bezel, indici sau arătătoare.

Prețul lui Sector 340 Chronograph se situează în jurul sumei de 300-400 euro.

Arata mai multe