Raymond Weil Nabucco Cuore Vivo

În fiecare an Raymond Weil ne-a obișnuit cu lansarea unui model în colecția Nabucco, inspirată de celebra operă a lui Giuseppe Verdi. După Nabucco Cuore Caldo (2008), Nabuco Rivoluzione (2009), Nabucco Va’ Pensiero (2010) și Nabucco Inverso (2011), în 2012 a venit rândul lui Nabucco Cuore Vivo să ducă mai departe această tradiție – al cincilea model din această serie.

Deschizându-și în felul său inima către privitor, Raymond Weil Nabucco Cuore Vivo are în dreptul orei 10 o fereastră rotundă prin care pot fi admirate balansierul și eșapamentul mecanismului automatic RW5400. Acesta este adăpostit de o carcasă de 46mm din titan și oțel inoxidabil, cu o înfățișare maiestuoasă și elegantă.

În centrul cadranul se află o zonă cu textură sub formă de tablă de șah, evidențiată foarte bine prin contrastul cu bezelul mai deschis la culoare și inscripționat cu o scală pentru tahimetru. Printre cele 3 cadrane ale cronografului și fereastra cu vedere la mecanism sunt intercalate o cifră mare care indică ora 12 și datele de identificare ale producătorului – Raymond Weil Geneve. Restul marcajelor sunt efectuate prin dungi albe luminescente.

Prevăzută să reziste până la 200m sub apă, carcasa este atașată la o curea ce seamănă a piele de crocodil dar este fabricată din cauciuc, asigurând mai multă rezistență, durabilitate și confort.

Nabucco Cuore Vivo este realizat în numai 400 de exemplare și vine într-o cutie de prezentare pe măsura valorii sale, cu un capac argintiu semi-perforat care dezvăluie și în același timp adâncește misterul acestui ceas.

Arata mai multe