Omega, cronometru oficial al Jocurilor Olimpice – Londra 2012

Peste numai câteva săptămâni, pe 27 iulie 2012, se va da startul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra. Până pe 12 august, cei mai mari atleți din toate disciplinele sportive de vară se vor întrece pe stadioane, în bazine sau pe apă. Iar pentru a desemna cu precizie învingătorii, cronometrul oficial al tuturor probelor va fi Omega.

A fi cronometrul oficial al JO reprezintă o responsabilitate enormă, multă acțiune și nu doar un titlu onorific. Omega, pentru care precizia și calitatea cronometrajelor înseamnă încununarea eforturilor sale îndelungate, privește ficare nouă ediție a JO ca o ocazie de a implementa ultimele inovații și cercetări de laborator.

Creată în 1848, Omega și-a văzut destinul legat de cucerirea spațiului prin modelul Speedmaster purtat de Neil Armstrong pe Lună. Însă o latură importantă a activității ei a reprezentat-o de mult timp deja cronometrajul sportiv. Era 1932 când Omega asigura pentru prima dată cronometrajul JO, care aveau loc la Los Angeles. Anul acesta, în 2012, va fi a 25 ediție pentru care cronometrul oficial va fi asigurat de firma elvețiană.

Pentru acest parteneriat, Omega a alocat resurse importante în conformitate cu standardele sale de profesionalim. De exemplu, la ultima ediție a JO – cea de la Beijing – Omega a participat cu peste 400 tone de material, 450 de specialiști dar și voluntari locali instruiți pe loc. În schimb, marca orologeră beneficiază de o publicitate la nivel mondial fără egal pe durata evenimentului sportiv.

Cu o asemenea logistică pentru un eveniment de această amploare, succesul JO și al Omega este în mare măsură asigurat.

Arata mai multe