Tissot Visodate Automatic

Tissot reprezintă unul din cele mai importante branduri din industria orologieră, cu un flux constant de produse inovative care au marcat istoria cesurilor de mână încă de la începuturi.

Tissot Visodate 1957 este un remake modern al unei serii de succes din anii 1950, destinată special bărbaților. Acest ceas este o combinație între vechi și nou, între funcționalitate și design, care se echilibrează perfect și rezultă într-un accesoriu ce poate completa orice ținută elegantă.

tissot-visodate-1957-automatic

Versiunea modernă a lui Tissot Visodate se prezintă cu o carcasă de 40 mm, avînd un design discret dar foarte elegant. Fabricată din oțel și placată PVD cu auriu sau argintiu, carcasa păstrează proporțiile versiunii din 1957, spre deliciul pasionaților de ceasuri vintage. Întrucât este prevăzut a fi purtat în mediul urban, noul Tissot Visodate nu pote rezista sub apă la adâncimi mai mari de 30 m.

Responsabil cu funcționarea lui Tissot Visodate este un mecanism cu 25 de rubine ETA 2836-2 automatic, care poate fi văzut prin capacul dorsal transparent. Ecranul protector este ușor curbat și este realizat din cristal de safir, un garant al rezistenței îndelungate împotriva zgârieturilor. Mecanismul poate garanta o rezervă de 42h de funcționare fără a fi mișcat.

tissot-visodate-1957-automatic-blanc

Într-un stil clasic, monoton, arătătoarele și indicii orari sunt realizați din același material și aceleași culori ca și carcasa. Logoul Tissot prezent în partea de sus păstrează stilul original al primei serii Visodate. Iar stilul clasic este păstrat și când vine vorba de afișajul datei și zilei, amplasate foarte vizibil în dreptul orei 3.

Pentru a garanta stilul elegant, Tissot Visodate se prinde la mână cu o curea din piele cu textură de crocodil, de culoare închisă. Închiderea se face cu cataramă, asigurînd atașarea fermă a acestuia la mâna purtătorului.

Tissot Visodate a fost lansat la Baselworld în 2010 și îl are ca ambasador pe jucătorul american de baschet Tony Parker.

Arata mai multe