Nautica NST Chrono

Nautica este un brand cunoscut mai degrabă pentru colecția de haine sport pe care o propune, însă divizia de accesorii devine și la Nautica din ce în ce mai puternică iar modelele de ceasuri sub acest nume se înmulțesc și se diversifică an de an.

Unul dintre aceste modele este NST Chrono, un ceas inspirat parcă de seria Admiral’s Cup de la Corum, având cadranul decorat de jur împrejur cu o serie de stegulețe multicolore care servesc și ca marcaje orare.

Carcasa destul de solidă are o dimensiune generoasă de 48mm și este fabricată în variante atât din oțel cât și din ceramică. Prin intermediul acesteia Nautica NST Chrono își afirmă pretențiile de ceas sportiv cu tentă elegantă, care poate fi asociat atât cu treningul cât și cu o ținută mai casual.

În sprijinul celor care doresc un ceas multivalent și distinctiv în același timp, Nautica a prevăzut modelul NST Chrono cu cadran în diverse culori, în combinații de alb, roșu, albastru sau negru, și curea din cauciuc siliconat (rășină) sau brățară metalică.

Rezistența la apă a acestui ceas este de 100m, o valoare rezonabilă care permite folosirea lui în majoritatea activităților acvatice, mai puțin scufundările la adâncime. Mecanismul este un Miyota OS-20 cu quartz, care își îndeplinește foarte bine sarcinile de cronograf și măsurare cu precizie a timpului.

Arata mai multe