Nautica NST Aluminum

La un diametru de 49mm orice ceas de mână poate părea masiv și greoi, însă o carcasă din aluminiu – incluzând butoanele și bezelul – poate înlătura imediat această impresie, datorită calităților recunsocute ale acestui material.

Ușor, rezistent, cu o atingere plăcută, Nautica NST Aluminum păstrează caracteristicile principale ale seriei NST, cum ar fi designul curat, nuanțele intense (negru, albastru, alb, portocaliu, galben, maro) și elementele luminescente de pe cadran.

nautica-nst-aluminium-modely

Designul și funcționalitatea indică un model sportiv, dinamic, în culori dominând atât centrul cadranului cât și cureaua din silicon. Mecanismul japonez cu quartz include un cronograf, tahimetru, dată și afișaj orar în format 24h. Rezistența la apă a acestui ceas este de 100m.

Nautica este o companie renumită la nivel mondial pentru producția de echipament sportiv sau casual, pentru bărbați, femei sau copii. Apărută în 1983, Nautica este prezentă acum în mai mult de 75 de țări și face parte din consorțiul VF Corporation, alături de mărci ca Wrangler, Lee, Vans, The North Face, Eagle Creek sau Timberland.

Arata mai multe