Mido All Dial – ediție limitată la a zecea aniversare

După ce am văzut cum arată un ceas inspirat din arhitectura Parisului, să vedem acum și un ceas inspirat de o altă capitală binecunoscută, Roma. Realizat la un nivel de detaliere mult mai mic, dar și la un preț mult mai accesibil, ediția aniversară Mido All Dial are ca motiv principal Colosseum-ul, prezent în detaliu pe spate și simbolic pe cadranul acestuia.

All Dial este o colecție de ceasuri lansată în urmă cu 10 ani, devenită emblematică pentru brandul elvețian Mido. Pentru a marca această importantă aniversare, Mido a lansat o ediție limitată alcătuită din 1000 de exemplare, care păstrează carcateristicile seriei originale, avînd însă ca element distinctiv Colosseum-ul roman.

Așezat într-o carcasă de 42mm, cadranul are culoarea antracitului și prezintă contururi inspirate de celebrul monument, cu orele sub formă de cifre romane dublate de indici portocalii acoperiți cu Superluminova. Pe deasupra este protejat de un cristal de safir tratat împotriva reflexiei pe ambele fețe, pentru o legibilitate perfectă.

Mecanismul automatic tip ETA 2836-2 este certificat COSC la nivel de cronometru, atestînd precizia și fiabilitatea acestuia. Calibrul funcționează cu 25 de rubine, la o frecvență de 28000 vibrații/oră și cu o rezervă de energie pentru 38h. Cu ajutorul acestuia ceasul indică ora, minutul, secunda, precum și data și ziua săptămânii printr-o fereastră situată în dreptul orei 3.

Rezistent 100m sub apă, acest Mido All Dial vine într-un finisaj satinat și o brățară metalică.

Arata mai multe