Michele Tahitian Jelly Bean – ceasuri inspirate din lumea animală

Michele este o companie fondată în 1940 de un ceasornicar belgian numit Maurice Barouh. În ultimii ani ceasurile Michele a devenit foarte populare datorită aderării la conceptul „ceasuri de lux inspirate din stilul Miami Deco”. Ceea ce deosebește stilul Michele de competițe este unicitatea, atenția la cele mai mici detalii în ce privește designul și imaginația sofisticată.

Deși nu se poate spune că se ridică la nivelul haute horologerie al ceasurilor elvețiene, colecția Tahitian Jelly Bean de la Michele oferă un design exotic, plin de viață și de energie. Cele mai noi 3 modele din această serie sunt inspirate din lumea animală, două dintre ele având imprimeuri sun formă de blană de zebră iar unul sub formă de blană de leopard.

Cele 3 modele au o carcasă de 40mm din oțel și un mecanism cu cronograf și afișarea datei. Luneta este inscripționată de jur împrejur cu literele MICHELE, iar pe lateral are o formă zimțată. Cele două modele cu desen sub formă de blană de zebră oferă un contrast de alb și negru, în timp ce modelul inspirat din blana de leopard are culoare aurie. Pentru prinderea la mână este disponibilă o curea din cauciuc.

Dacă pentru colecția Tahitian Jelly Bean noile adiții reprezintă cu siguranță o notă de exotism și prospețime, se aștepată și la un răspuns pozitiv din partea publicului, mai ales că prețul de aproximativ 300 de euro este foarte competitiv.

Arata mai multe