Marvin Malton Round 160

La aniversarea a 160 de ani de la apariție, Marvin Watches a pregătit pentrul anul 2012 mai multe ediții speciale care marchează o reîntoarcere la stilul clasic în sânul mărcii. Un astfel de exemplu este cel mai nou model din seria Malton Round, caracterizată prin exemplare atractive, agreabile și accesibile.

Marvin Malton Round 160 propune prin carcasa de 38mm o reîntoarcere la dimensiunile medii și mici. Dacă în cazul ceasurilor sport vizibilitatea, funcționalitatea și stilul specific necesită dimeniuni mai generoase, ceasurile clasice – cum este și acest Malton Round 160 – pot adera la un profil mai discret fără a pierde din eleganță. Dimpotrivă, acest lucru asigură o coabitare mai confortabilă cu un sacou sau o cămașă, pe sub care se pot strecura mai ușor și fără a le deforma.

În ciuda discreției afișate, lui Marvin Malton Round 160 nu-i lipsește personalitatea. Designul aerisit, cu cifrele orare dispuse pe un disc exterior, lasă să se vadă în centru un cadran cu model guilloche în două nuanțe. În partea de sus este vizibil logo-ul Marvin, simbolizat prin profilul unei coroane.

Combinația de suprafețe lucioase sau mate, arătătoarele subțiri de culoarea antracitului și mecanismul automatic de calibru Sellita SW 200 reprezintă latura de modernitate a acesui ceas. Prin această combinație de clasic și modern, dar și prin prețul de sub 1000 de euro, Marvin Malton Round 160 poate fi o alegere potrivită pentru bărbatul contemporan care dorește să etaleze o ținută mai elegantă.

Arata mai multe