IWC Portuguese Chronograph Classic

Dimensiunea, precizia și complexitatea mecanică sunt doar câteva dintre calitățile care au făcut din modelul IWC Portuguese un succes al ultimilor 70 de ani. Istoria și numele acestui model încep însă cu aproape jumătate de mileniu mai devreme, când navigatorii portughezi foloseau diverse instrumente nautice pentru a se orienta în călătoriile lor din jurul lumii.

Reluând această temă devenită aproape legendară, IWC Portuguese Chronograph Classic (ref. 3904) aduce cu sine o eleganță deosebită și un design retro cu câteva particularități distinctive.

13_0328_IWC_classique_01

Pe cadran orele sunt marcate cu cifre arabe, în timp ce minutele sunt așezate peste un design asemănător șinelor de cale ferată. Arătătoarele subțiri și ascuțite defilează pe sub un cristal curbat, ce lasă impresia unei dimensiuni a carcasei mai redusă decât cei 42mm cât măsoară în realitate.

Mecanismul manufacturat IWC 89361 poate măsura intervale de timp de până la  12h și le afișează într-o manieră extrem de lizibilă pe două cadrane secundare situate în dreptul orelor 12 și 6. Decorat în stil Cotes de Geneve, acest calibru automatic poate furniza până la 68h rezervă de energie și funcționează cu 38 de rubine.

IWCPORTUGUESECHRONOGRAPHCLASSIC-6

IWCPORTUGUESECHRONOGRAPHCLASSIC-7

IWC Portuguese Chronograph Classic este fabricat din aur roz sau oțel inoxidabil, având cadranul argintiu sau negru. Prinderea la mână se face cu o curea  manufacturată de casa italiană Santoni, unul dintre cei mai renumiți designeri și producători de articole din piele.

Arata mai multe