Hublot lansează o serie de ceasuri în jeans

Este pentru prima dată când o marcă de top propune folosirea denimului (materialul folosit la fabricarea jeans-ilor) ca element decorativ pentru un ceas de mână. Cele 3 modele care vor beneficia de această inovație fac parte din seria Hublot Bing Bang și includ un model de damă (Jeans Carat) decorat cu pietre prețioase și un model pentru scufundări (Oceanographic 4000 Jeans).

Hublot_montre_jeans_3

Jeans-ul este probabil cel mai întâlnit element de vestimentație din zilele noastre, adoptat pe scară largă datorită confortului, rezistenței la purtare sau stilului tineresc. Asociat de obicei cu anotimpul călduros, jeans-ul vine într-o varietate de stiluri care definesc adevărate modele culturale: chic, rock’n’roll, sexy, boho, vintage, urban, authentic, etc.

Hublot a lansat colecția de ceasuri decorate cu denim la ideea designerului Tina Zegg, acest material de înaltă calitate folosit și de câteva case de mode de lux regăsindu-se atât pe cadran cât și pe curea. Modelele Hublot Big Bang Jeans vor fi comercializate pe toată durata sezonului estival 2013 în câteva magazine din Monte CarloIschgl (Austria) sau Monaco.

Arata mai multe