Hublot LaFerrari MP05 Masterpiece

La prima vedere, puțini și-ar da seama probabil că această „bestie” hi-tech futuristă este un ceas de mână. Ne aflăm însă într-un univers al excepționalului, în care două mărci de elită și-au dat mâna pentru a crea unul dintre cele mai impresionante dispozitive mecanice văzute vreodată: Hublot LaFerrari MP05 Masterpiece.

Chiar și luând în seamă faptul că vorbim despre un model din seria Masterpiece de la Hublot – care ar trebui să conțină cele mai avansate și neobișnuite creații ale mărcii elvețiene – avem în față o piesă care bate toate recordurile întâlnite până acum în industria orologeră: un mecanism cu 637 de piese componente și o rezervă de energie impresionantă de 50 de zile.

hublot-masterpiece-mp-05-la-ferrari-watch-front

Hublot LaFerrari MP05 Masterpiece are nu mai puțin de 11 barilete cuplate în serie, care fac posibilă atingerea acestui nivel record al rezervei de energie. Afișajul este alcătuit din cilindri de aluminiu cu accente roșii – culoarea tradițională a mărcii Ferrari – afișând ora și minutele în partea dreaptă și rezerva de energie în partea stângă.

Carcasa lui Hublot LaFerrari MP05 Masterpiece este fabricată din titan și este acoperită de un cristal din safir curbat sub forma unei mașini de curse – încă o aluzie la marca Ferrari. În partea de sus se găsește coroana iar în partea de jos se află un tourbillon vertical suspendat, pe carcasa căruia este fixat un cilindru din aluminiu care indică secundele.

ferrari

Acest ansamblu neobișnuit este completat de o curea neagră din cauciuc, cu o buclă din titan. Hublot LaFerrari MP05 Masterpiece este realizat în numai 50 de exemplare, și vine ambalat într-o cutie de prezentare specială din piele și fibră din carbon. Cumpărătorii primesc de asemenea o unealtă specială pentru remontaj, însă din păcate vor trebui să-și procure singuri Ferrari-ul.

Arata mai multe