Hublot Classic Fusion Skull Pavé

Craniul – un simbol al deșertăciunii, o temă contemporană în artă sau modă, întâlnită la creatori ca Andy Warhol, Picasso, Niki de Saint Phalle sau Damien Hirst. Un motiv de reflecție – dar și de rebeliune împotriva regulilor – craniul care apare pe cadranul lui Hublot Classic Fusion Skull Pavé emană totuși eleganță și măiestrie în realizarea detaliilor, părând chiar că zâmbește prietenos.

Prin acest model cei de la Hublot își dezvăluie latura lor rebelă, orientată împotriva conservatorismului excesiv din arta orologeră. Un model care își poate găsi oricând adepți între starurile și iubitorii muzicii rock, Classic Fusion Skull Pavé măsoară 45mm în diametru și este pavat cu 1168 de diamante, însumând peste 5 ct.

Hublot Classic Fusion Skull Pavé

Disponibil în două versiuni, acest model are la interior un mecanism HUB 1100 automatic, cu 63 de componente și 21 de rubine. Cele două modele sunt limitate la 50 de exemplare fiecare și au carcasă din titan placată cu diamante albe, respectiv din placat PVD cu negru, alături de diamante de asemenea de culoare neagră.

Arata mai multe