Haemmer Ladies DHC-19 Nereus

În mitologia greacă Nereus era “bătrânul mării”, păzitor al adâncurilor oceanelor și stăpân peste bogățiile acestora. Pentru a simboliza tocmai acest aer de mister și bogăție ascunsă, cei de la Haemmer au numit unul din ceasurile lor de damă DHC-19 Nereus și l-au adăugat colecției Secrets.

Haemmer este o companie germană fondată recent (în 2008), și patronată de doi tineri pasionați pe nume Holger Bohne și Jeroen Opdam. Aceștia au intuit potențialul ceasurilor fashion cu design original, dimensiuni generoase și stil clasic, cunoscând un real succes cu modelele lor concepute pentru a fi purtate la mâna dreaptă.

Haemmer Ladies DHC-19 Nereus este așadar un ceas cu dimensiuni mai degrabă masculine (45mm în diametru), însă perfect proporționat și desenat astfel încât să atragă chiar și la mâna unei femei. Eleganța clasică a acestuia nu poate fi nici ea ignorată, cu un cadran alb marcat de indici negri tridimensiunali și 3 contoare discrete pentru cronograf.

La interior se găsește un mecanism cu quartz Miyota OS10, adăpostit de o carcasă capabilă să reziste până la 100m sub apă. Prinderea la mână se face cu o brățară metalică având 5 rânduri de zale, iar geamul protector este realizat din sticlă minerală durificată.

Prețul lui Haemmer Ladies DHC-19 Nereus este de aproximativ 400 de euro.

Arata mai multe