H. Moser & Cie Perpetual Calendar Black Edition

Calendarul perpetuu al celor de la H. Moser & Cie este unul dintre cele mai inovative complicații de acest tip produse vreodată. Pe lângă faptul că poate ține cont de lunile de 30 sau 31 de zile sau de anii bisecți, acest mecanism include un afișaj pentru dată cu schimbare instananee și un indicator al lunilor anului cu ajutorul unui arătător central foarte scurt, cu vârful ca o săgeată.

Ajustarea acestui mecanism se poate face înainte sau înapoi în orice moment al zilei, fără a risca deteriorarea ansamblului cum se întâmplă de obicei la dispozitivele similare. Nu întâmplător, H. Moser & Cie Perpetual Calendar a obținut un premiu la Grand Prix de l’Horlogerie de Genève, cea mai importantă competiție din lumea orologeră.

H. Moser & Cie Perpetual Calendar Black Edition

Prin varianta sa Black Edition, acest model aduce o serie de îmbunătățiri și noutăți de substanță. Este vorba în primul rând de o carcasă din aur sau platină, venită să aducă un plus de exclusivitate unui design rafinat. Titanul este un material cu proprietăți interesante, fiind foarte dur, ușor, hipoalergenic și foarte comod la purtat.

Suprafața de culoare neagră a cadranului este punctată de indici și arătătoare din aur roz, asigurând atât legibilitatea cât și un aspect în ton cu caracterul clasic al întregului ansamblu. Mecanismul are de asemenea un finisaj negru mat, pe care se disting rubinele roșiatice și eșapamentul tip Moser.

H. Moser & Cie Perpetual Calendar Black Edition

Cureaua din piele de crocodil cu care H. Moser & Cie Perpetual Calendar Black Edition este dotat pentru prinderea la mână are aceleași reflexii estompate de carbon.

Arata mai multe