Glashütte Original Senator Chronometer Regulator

Reunind clasicul afișaj tip regulator al celor de la Glashütte Original cu un mecanism certificat pentru precizia sa, Senator Chronometer Regulator impresionează încă de la prima vedere prin estetică, eleganță și perfecțiunea detaliilor.

Cadranul acestuia este divizat între afișajul central al minutarului și două discuri secundare dispuse pe axa verticală pentru afișarea orelor, respectiv  secundelor. Foarte echilibrat și ușor de citit, Glashütte Original Senator Chronometer Regulator rămâne o prezență discretă dar prețioasă la mâna unui bărbat.

Glashutte-Original-Senator-Chronometer-Regulator-620x464

Caracteristică a mărcii Glashütte Original, data panoramică este amplasată în dreptul orei 3, afișajul acesteia făcându-se prin cifre arabe de culoare neagră, bine conturate și integrate în linia generală. Schimbarea datei are loc fix la ora 0.00 a nopții, o funcție dezvoltată de inginerii casei germane și implementată pentru prima dată pe modelul PanoMaticChrono.

În spatele setului de arătătoare albastre care gravitează în jurul unor marcaje cu cifre arabe sau romane stă mecanismul tip Calibre 58-04 cu remontaj manual, certificat pentru precizia la nivel de cronometru de laboratoarele Deutscher Kalibrierdienst (Servciul German de Calibrare), unde a fost supus la numeroase teste pe o perioadă de 15 zile.

Glashutte-Original-Senator-Chronometer-Regulator-White-Gold-620x775

Acest mecanism dispune de una dintre cele mai avansate metode de reglare din lume, permițând coordonare perfectă a minutarului și a secundarului. Mai exact, atunci când este acționată coroana secundarul sare pe poziția 0 și rămâne acolo, în timp ce minutarul trece fix în dreptul unui indice și avansează incremental.

Încă nu a fost anunțat un preț pentru Glashütte Original Senator Chronometer Regulator, însă având în vedere materialele prețioase, finisajul manual și mecanismul laborios acestuia va fi unul destul de exclusivist.

Glashutte-Original-Senator-Chronometer-Regulatorcrop

Arata mai multe