Glashütte Original Pavonina Collection

Într-un an în care ceasurile dedicate femeilor se află mai mult decât oricând în centrul atenției, Glashütte Original își aduce propriul aport în această direcție prin colecția Pavonina.

Numele colecției vine de la latinescul pavoninus (păun), simbolizând culorile vii și opulența stilistică asociate de obicei cu această pasăre. Variind de la modernismul simplu la clasicul elegant, ceasurile din colecția Glashütte Original Pavonina afișează forme rotunjite și detalii atent finisate, într-o combinație de carcase argintii, aurii sau bi-colore.

Glashütte Original Pavonina Collection

Estetica aceastei colecții este inspirată din spiritul anilor 20, o epocă a emancipării feminine, care punea pentru prima dată ceasurile de mână înaintea ceasurilor de buzunar sau celor purtate ca medalioane la gât.

Integrând brațele de prindere a brățării direct în carcasă, ceasornicarii saxoni de la Glashütte Original reușeau să obțină astfel o carcasă perfect simetrică, măsurând 31×31 mm și având o formă de pernă foarte la modă în acea perioadă.

Cu un cadran fascinant până în cele mai mici detalii, ceasurile din colecția Glashütte Original Pavonina strălucesc prin combinația de metale rare și diamante, cel mai complex dintre acestea fiind presărat cu nu mai puțin de 98 de diamante pe cadran și 114 pe carcasă.

i_3278_1-03-01-04-15-01_pavonina

În privința sistemelor de prindere la mână Pavonina dispune de o gamă variată de posibilități, ce include o brățară metalică alcătuită din zale cu o formă apropiată de cea a carcasei, dar și o serie de curele din satin sau piele de culoare verde, violet, antracit sau maroniu.

Mecanismul ceasurilor Glashütte Original Pavonina Collection este un Calibre 03-01 cu quartz, dotat cu un sistem de protecție împotriva câmpurilor magnetice de 3 ori mai performant decât standardele acceptate.

i_3284_1-03-01-08-05-14_pavonina

i_3280_1-03-01-14-02-14_Pavonina

Arata mai multe