Fossil Decker Boyfriend Aluminum

Păstrând câteva din caracteristicile seriei Decker (destinată bărbaților), transmutate peste seria Boyfriend (destinată femeilor), Fossil Decker Boyfriend Aluminum este un ceas de damă cu un look interesant, alcătuit dintr-un element ultra-light: aluminiul.

Când vine vorba despre ceasuri de mână, femeile iau în considerare în primul rând aspectul – iar acest model le întâmpină cu o gamă variată de culori (mov, roz, verde sau maro) și un cadran marcat în dreptul orelor cu cristale Swarovski.

fossil-decker-boyfriend-alluminum-watch-es2916

Faptul că Fossil Decker Boyfriend Aluminum are la origine un ceas bărbătesc se vede în dimensiunea ușor supradimensionată a carcasei (38mm diametru și 12mm grosime), compensată însă de folosirea aluminiului care o face mult mai ușoară, deci mai confortabilă. Apoi vine aspectul sportiv al cadranului, cu un stil caracteristic ceasurilor cu cronograf, augmentat cu o fereastră pentru afișarea datei.

Cadranul sub forma unui disc solar este protejat de un cristal mineral, suficient de rezistent dacă nu este supus la șocuri extreme. Rezistența la apă este de asemenea una destul de bună, de 100m. Funcționarea este asigurată de un mecanism cu quartz, care are o precizie destul de bună și o durată de viață a bateriei de minimum 2 ani.

Prețul unui Fossil Decker Boyfriend Aluminum este de aproximativ 300 de euro.

Arata mai multe