Festina Profundo se vinde într-o pungă cu apă

Cum ați reacționa dacă ați vedea un ceas într-o pungă cu apă, pe rafturile unui magazin? Cu siguranță acest lucru v-ar atrage imediat atenția, și este exact ceea ce vor cei de la Festina prin această campanie de marketing și vânzare.

Modelul Profundo (însemnând “adânc” în spaniolă) este un ceas diver fără veleități ieșite din comun, care se bazează mai degrabă pe rezistența îndelungată la apă decât doborârea vreunui record de adâncime. Pentru că la o rezistență de maxim 200m, abia dacă este indicat pentru sporturile acvatice și scufundările ocazionale fără echipament special.

Festina Profundo

Mecanismul lui Festina Profundo este unul japonez cu quartz (Miyota), iar prețul lui va fi de aproximativ 100 de euro. Este vorba așadar de un ansamblu foarte ieftin (vom vedea oare un ceas de câteva mii de euro într-o pungă cu apă?), care dovedește cel mult că nu se oxidează sau degradează prea ușor în contact cu apa.

Totuși, Festina Profundo are un design în ton cu majoritatea modelelor diver profesioniste, afișând niște indici largi dotați cu substanță luminescentă, un bezel rotativ și o curea neagră din cauciuc. Culorile folosite (albastru, negru, portocaliu) pot atrage de asemenea un public variat.

Arata mai multe