Festina Ceramic Collection – spiritul sportiv la feminin

Născută din spiritul inovator Festina, Ceramic Collection este o linie de ceasuri de mână seducătoare, care are ca protagonistă ceramica, unul dintre materialele cele mai atractive utilizate în orologeria modernă.

Designul sport-chic în care se regăsesc elemente de eleganță și sportivitate încarnează perfect dublul spirit promovat de Festina. Ceasurile din această gamă sunt accesoriul ideal pentru a femeile care vor să afișeze un look personal, în acord cu propriul mod de viață.


Festina Ceramic Collection este alcătuită dintr-un număr amplu de modele, cu forme rotunde sau dreptunghiulare, în diverse finisaje și culori: albe, negre, albastre, cu cadrane secundare, indici orari cu cifre sau puncte din materiale prețioase. Ceramica se regăsește pe formele sinuoase ale lunetelor, aplicată pe carcase sau în compoziția brățării.

Cu o estetică atrăgătoare și eleganță omniprezentă, ceasurile din colecția ceramică de la Festina răspund tuturor exigențelor zilelor noastre, mai ales atât în ce privește stilul. Însă nici funcționalitatea nu este neglijată, unele modele oferind versiuni cu cronograf, afișarea datei sau rezistență sub apă.

Arata mai multe