Edox Class-1 Ghost Ship Limited Edition

Negrul este o culoare cu un trend extrem de popular în ce privește ceasurile de mână, pe care cei de la Edox speră să-l exploateze cât mai bine prin noul lor model Ghost Ship. Acesta va fi realizat în numai 100 de exemplare și este dedicat Class-1 World Powerboat Championship, competiție în care Edox este cronometru oficial.

Edox Class-1 Ghost Ship Limited Edition este practic un echivalent al lui Edox Chronodakar Limited Edition, o altă competiție sponsorizată și susținută de Edox. De data aceasta însă este vorba de un ceas tip skeleton, în care cadranul lipsește lăsând să se vadă toate micile articulații ale mecanismului din interior, un Caliber 95 de manufactură proprie.

edox-ghost-ship-limited-edition-watch

Carcasa lui Edox Ghost Ship are un profil solid și este placată în întregime cu negru, integrându-se perfect cu bezelul din ceramică. Aceasta are o formă rotundă și măsoară 45mm în diametru, fiind suficent de rezistentă pentru a rezista provocărilor unei curse de viteză pe apă, sau până la 200m sub apă.

Funcționalitatea include un cronograf, cu 3 cadrane mărginite de o bordură neagră și arătătoare argintii dotate cu substanță luminescentă. Prinderea la mână se face cu o curea neagră din cauciuc, care poartă însemnele Edox atât la suprafață  cât și pe catarmă.

Arata mai multe