de Grisogono Tondo by Night

Vă place să vă faceți remarcată? Să purtați un accesoriu care să strălucească în nopțile nebune pline de distracție? Tot ce aveți nevoie este un ceas de mână de Grisogono Tondo by Night – pentru că acesta este impregnat atât pe caracasă cât și pe curea cu o substanță flourescentă menită să lumineze pe întuneric. Vă puteți face o idee asupra acesteia urmărind videoclipul următor.

Substanța respectivă se numește PLF (Pearly Photo-luminescent Fibreglass) și este un rezultat al cercetărilor proprii întreprinse de de Grisogono. Împreună cu un laborator independent, aceștia au patentat un material confortabil, îmbogățit cu particule fine din sidef, cu un finisaj superb și care își dezvăluie potențialul maxim pe întuneric – când este capabil să elibereze o cantitate apreciabilă de lumină înmagazinată pe timpul zilei.

Fondată în 1993, de Grisogono este faimoasă deja pentru abilitatea de a folosi cele mai neobișnuite combinații de culori și pietre prețioase cu scopul de a crea efecte nebănuite. În cazul lui Tondo by Night, acesta oferă un bezel ornat cu 48 de astfel de geme, împreună cu un oscilator alcătuit din 60 de pietre prețioase care înconjoară un mecanism automatic dezvoltat in-house.

Reflectând în mod admirabil cele mai vii culori ale verii, de Grisogono Tondo by Night este disponibil în nuanțe de alb, galben, roz, verde, grena sau portocaliu. În funcție de paleta generală de culori, la strălucirea generală mai contribuie diamante, safire (galbene, portocalii sau roz), tsavorite (verzi) sau ametiste. Efectul general este unul spectaculos, vizibil în special noaptea, cînd toate pietrele prețioase își unesc forțele pentru a produce o senzație de glitz și strălucire.

Tondo by Night este nu numai un ceas de lux dar și o adevărată bijuterie. Cu acesta de Grisogono își demonstrează imaginația creativă transpusă într-o adevărată feerie de culoare și jocuri de lumini.

Arata mai multe