De Grisogono Sugar – luxos și dulce

După cum zahărul încântă gustul și pietrele prețioase privierea, De Grisogono Sugar
este un ceas care simbolizează însăși esența feminității, oferind o combinație ireztibilă de lux, rafinament și plăceri ale simțurilor.

Inspirat de un simplu cristal de zahăr, De Grisogono Sugar strălucește prin sute de diamante, smaralde sau safire albe sau colorate, presărate pe carcasă și curea sub forme nedefinite. Câteva dintre diamantele atașate de carcasă sunt mobile, oferind un tremurat subtil – ce amintește de un jeleu – cu fiecare mișcare a mâinii.

005704-002.772

Exuberant și sexy, De Grisogono Sugar a fost conceput să sublinieze calitațile excepționale ale fiecărei femei, delicatețea, strălucirea, aspectul provocator și eleganța. Versatilitatea acestei colecții este nemărginită, iar ceasurile tip bijuterie reprezintă adevărate opere de artă.

De Grisogono Sugar exprimă bucuria care resimțită în fața unui desert dulce, transpusă într-un accesoriu de rafinament care poate fi purtat în fiecare zi la mână. Luxul și exclusivismul se reflectă însă și în prețul acestuia, un exemplar costând puțin peste 100000 euro.

De-Grisogono-5

De-Grisogono-4

De-Grisogono-2

De-Grisogono-6

Arata mai multe