Corum Admiral’s Cup Challenger 48 Day & Night – invitație la călătorie în jurul lumii

Elvețienii de la Corum continuă să lanseze noutăți în seria Admiral’s Cup – o colecție lansată în 1960 și devenită un simbol al brandului, prin elemente distinctive ca bezelul dodecagonal cu fiecare unghi marcat print-un steguleț. De data aceasta este vorba de modelul Challenger 48 Day & Night, echipat cu un afișaj dual-time mai puțin obișnuit și realizat în două ediții limitate care exprimă la nivel stilistic contrastul zi-noapte.

Detaliul distinctiv al lui Corum Admiral’s Cup Challenger 48 Day & Night este cu siguranță cadranul pe care este imprimată o hartă a lumii văzută de la Polul Nord. Acesta permite vizualizarea completă fuselor orare pe toate meridianele precum și identificarea zonelor în care este zi sau noapte – primul indicator de acest tip disponibil pe un ceas din seria Corum Admiral’s Cup.

Acest model este adăpostit într-o carcasă de 48mm fabricată din titan de gradul 5, emanând o forță tipic masculină. Bezelul este acoperit cu un strat de cauciuc negru, pentru a se încadra în linia impusă de cureaua din același material. Se asigură astfel atât confort cât și o rezistență de până la 300m sub apă, tipică mai degrabă ceasurilor diver deși Challenger 48 Day & Night este în primul rând un ceas pentru călătorul avid de aventură.

Cadranul are un finisaj Côtes de Genève și arătătoare în stil dauphine cu vârful acoperit cu substanță luminescentă, cel secundar având la bază o cheie care reprezintă un simbol distinctiv al brandului Corum. Harta din centru este acoperită de un disc transparent pe care se află o săgeată albă ajustabilă prin intermediul coroanei și care ajută la aflarea orei pe altă zonă a globului.

Corum Admiral’s Cup Challenger 48 Day & Night este disponibil în două verisuni, una cu cadranul de culoare neagră (simbolizând noaptea) realizată în 200 de exemplare iar alta de culoare albă (simbolizând ziua) realizată în 150 de exemplare. Ambele au un mecanism automatic CO 171 cu 24 de rubine și 48h rezervă de energie.

Arata mai multe