Concord C1 BlackSpider Tourbillon

În urmă cu câțiva ani Concord trecea printr-o schimbare radicală de imagine, iar rezultatele – în special seriile C1 și C1 Lab – aveau să fie aclamate de toți specialiștii și pasionații de ceasuri. Unul dintre exemplele semnificative care ilustrează individualitatea și stilul neconvențional adoptate de cei de la Concord este și nou apărutul C1 BlackSpider Tourbillon.

Carcasa din aur roz a acestui model este protejată de 8 dopuri din titan îmbrăcat în cauciuc, care simulează picioarele unui păianjen negru. Cadranul este dispus chiar pe placa de la baza mecanismului, având un profil îndrăzneț ce impresionează prin combinațiile de auriu și negru.

Pentru că am amintit de mecanism, trebuie să spunem că acesta este un Caliber C105 cu remontaj manual și dotat cu un tourbillon, vizibil în partea de jos. Rezerva de energie furnizată de acest ansamblu este de 72h.

Concord C1 BlackSpider Tourbillon se prinde cu o curea neagră din cauciuc ce imită pielea de crocodil, subliniind astfel caracterul sportiv dar și eleganța acestui ceas.

Arata mai multe