Chopard Imperiale Chrono All Black – misterios și elegant

Un ceas suficient de elegant pentru a acompania o rochie de seară sofisticată și în același timp suficient de sportiv pentru a fi afișat la bordul unei mașini decapotabile, Chopard Imperiale Chrono All Black se remarcă imediat în ciuda aurei de mister conferite de folosirea intensivă a culorii negre.

Fiecare suprafață a cadranului a fost atent concepută astfel încât să asigure o legibilitate optimă, iar acolo unde sunt prezente, diamantele încrustate pe bezel adaugă un plus de contrast și rafinament exclusiv.

Chopard Imperiale Chrono All Black diamante

Amintind de vremurile imperiale, afișajul include motive arabesque desprinse parcă de pe broderiile medievale și un profil al arătătoarelor asemănător pumnalelor purtate în bătălie de monarhii din trecut. Coroana are forma florii de lotus și este împodobită cu o piesă din onyx, în timp ce forma urechiușelor evocă vechile columne, faimoase pentru proporțiile lor perfect echilibrate.

Carcasa lui Chopard Imperiale Chrono All Black măsoară 40mm și este atașată de o brățară metalică placată DLC cu negru sau de o curea din cauciuc. Mecanismul din interior este unul automatic, protejat împotriva apei până la 50m adâncime.

Chopard Imperiale Chrono All Black simplu

Arata mai multe