Century Elegance Tourbillon

Century Elegance Tourbillon sau prima întâlnire dintre un tourbillon, regele complicațiilor din orologerie, și un safir Century, material extrem de rezistent dezvoltat în atelierele casei elvețiene, este (cel puțin la nivel vizual) extrem de spectaculoasă.

Century este o companie renumită pentru măiestria cu care poate tăia și șlefui cristalele din safir, folosite apoi la fabricarea geamurilor de ceasuri sau chiar a întregii carcase. Emanând un stil bărbătesc rafinat și luxos, seria Elegance de la Cenutury aduce pentru prima dată un un bezel din cristal cu 48 de fațete alături de un tourbillon, complicație veche de câteva secole care își propune să reducă efectul gravitației tersetre asupra mecanimsului unui ceas de mână.

Century Elegance Tourbillon

Mecanismul lui Century Elegance Tourbillon are un sistem de remontaj manual și o rezervă de energie de 120 de ore, fiind certificat de COSC pentru precizia sa. Suspendat într-o carcasă de 44mm diametru, acest mecanism radiază o aură magică, amplifictă de efectul de plutire care face ca fiecare oscilație a balansierului sau rotație a torubillon-ului să pară coborâtă dintr-o poveste.

Fiecare detaliu al lui Century Elegance Tourbillon captivează atenția în felul său. Afișajul este dispus în jurul a două punți așezate în unghi drept, un dintre ele fiind marcată cu logoul Century iar cealaltă traversând cadranul transparent ce lasă să se vadă intimitățile mecanismului.

Gama de culori folosită este extrem de plăcută, ajutând la îmbinarea perfectă a suprafețelor fine cu designul elegant, reinventând complet experiența trecerii timpului.

Arata mai multe