Ceasuri de mână cu funcții multiple

Atunci când sunt combinate cu tehnologia de ultimă oră, ceasurile de mână devin din simple instrumente de măsurare a timpului în adevărate gadgeturi multifuncționale. Vă prezentăm în continuare câteva astfel de ceasuri împreună cu funcțiile pe care le pot îndeplini, cu mențiunea că acestea sunt produse accesibile și disponibile pe piață.

Casio PRO TREK PRW-5100-1ER Tough Solar Gurja HimalCASIO PROTREK
Un ceas multifuncțional, cu baterie solară, acesta este ceasul cu cea mai avansată tehnologie produs de Casio. Are o funcție unică de economisire a bateriei prin stingerea automată a display-ului digital și oprirea arătătoarelor când este întuneric și mâna nu se mai mișcă o anumită perioadă de timp. Toate acestea revin la normal când este detectată o nouă mișcare a mâinii.

TISSOT T-TOUCH EXPERT
Cadranul aparent simplu al acestui ceas ascunde o un nivel surpinzător de funcții și tehnologii. Cu o simplă apăsare de buton, cadranul devine tactil (asemănător unui telefon cu touch-screen) și permite accesul la o mulțime de funcții ca termometru, altimetru, barometru, busolă digitală sau cronometru digital. Poate afișa de asemenea timpul pentru două fuse orare diferite și are două alarme diferite.

Suunto Core Sahara Yellow SUUNTO CORE
Construit pentru pasionații de aventură, Suunto Core le oferă acestora un altimetru cu funcție de calculare a diferenței de nivel, barometru cu afișarea tendințelor pentru următoarele ore, busolă digitală, cap compas cu afișare în grade, termometru sau măsurarea adâncimii în apă. Și bineînțeles că nu îi lipsesc funcțiile clasice ca alarmă, cronograf, timp dual sau ora la care răsare/apune soarele.

Sector Expander OutdoorSECTOR EXPANDER OUTDOOR
După cum indică și numele este construit pentru folosirea în aer liber, oferind de asemenea funcții ca altimetru, barometru, termometru sau busolă digitală. Și pentru că este totuși un ceas de mână, vine cu cronometru digital, alarmă, timp dual sau calendar.

VICTORINOX SWISS ARMY PATHFINDER
Pathfinder are o carcasă din titan sub formă de dom și 8 indicatoare cu led în jurul cadranului. Acestea pot indica direcția de deplasare în combinație cu busola digitală cu afișaj LCD, o lumină verde arătând că direcția este corectă în timp ce o lumină roșie indicând o direcție eronată.

IPOD NANO + CUREA
Cea mai recentă versiune de Ipod Nano vine cu aproape 20 de stiluri pentru cadran diferite, de la analog la digital și de la futuristic la clasicul Micky Mouse. Iar împreună cu o curea de prins la mână, acum puteți folosi Ipodul și pe post de ceas. Ecranul tactil și memoria de 8 sau 16 GB vă permit să ascultați muzică sau radio, vizionați poze sau sa îl folosiți ca accesoriu pentru fitness.

Arata mai multe