Cartier Les Heures Fabuleuses Frog Watch

Un ceas a cărei funcție de indicare a timpului este redusă la prezența a două mici arătătoare în colțul din dreapta-sus, Frog Watch de la Cartier este în primul rând o bijuterie și o operă de artă, ca un portal spre o lume magică.

Partea cea mai spectaculoasă a acestuia este dată de o broșă detașabilă, cu multiple motive florale în culori roșu-alb-verde, realizate din pietre prețioase pe un suport din aur roz. Tot aici se găsește și broscuța în miniatură care dă numele lui Frog Watch, realizată dintr-o combinație de diamante-briliante și piatra lunii, având ochii din smaralde.

Cartier Les Heures Fabuleuses Frog Watch

Carcasa este realizată tot din aur roz și este mărginită de un bezel încrustat cu diamante, având rol de hotar al acelei lumi subacvatice de basm reprezentată în centrul cadranului. La rândul lui, acesta este fabricat din aur alb și este pictat cu o miniatură în email înfățișând același flori și muguri de lotus de pe broșă, și fiind decorat de asemenea cu safire și diamante.

Cartier Les Heures Fabuleuses Frog Watch face parte din colecția Les Heures Fabuleuses și este o mărturie vie a tehnicilor complicate de decorare de care sunt capabili bijutierii mărcii, în timp ce funcționalitatea este lăsată în seama unui mecanism cu quartz. Cele numai 40 de exemplare ale acestei ediții limitate se vor purta la mână cu o curea albă din piele, în aceași notă delicată și de feminitate absolută.

Arata mai multe