Carl F. Bucherer Patravi Scuba Tec

Noul model Carl F. Bucherer din colecția Patravi se adresează bărbaților cu stil, iubitori în același timp de sporturi acvatice. Denumit Scuba Tec, acesta poate fi folosit chiar pentru scufundări de adâncime (până la 500m) și are la interior un mecanism certificat de COSC pentru precizia de cronometru.

Pentru a rezista la presiunile foarte mari din adâncuri, Carl F. Bucherer Patravi Scuba Tec are o valvă cu heliu, situată sub o carccasă de asemenea cu o construcție foarte solidă.
Măsurând 44,6mm în diametru, aceasta este dominată în partea frontală de un bezel rotativ în două nuanțe, folosit pentru cronometrarea timpului petrecut sub apă.

Carl F. Bucherer Patravi Scuba Tec

Pe cadranul de culoare închisă se disting foarte ușor indicii orari și arătătoarele, dotate cu Superluminova și foarte proeminente. Mecanismul este un CFB 1950 automatic (38h rezervă de energie), care indică în același timp și data, printr-o fereastră din dreptul orei 3.

Carl F. Bucherer Patravi Scuba Tec poate fi purtat atât la o ținută casual, unde este însoțit de o brățară metalică, cât și alături de un costum de scafandru, când se poate prinde cu o curea negară din cauciuc, cu dimensiunea ajustabilă.

Patravi-Scuba-Tec

Arata mai multe