Carl F. Bucherer Manero PowerReserve

Rezerva de energie reprezintă un element de design clasic al orologeriei tradițonale, iar Carl F. Bucherer reușește prin modelul Manero PowerReserve să intergeze această complicație într-un design atemporal cu câteva atingeri de modernism ultra-sofisticat.

Acest model este primul din seria Manero care folosește mecanismul CFB A1011, un calibru automatic ale cărui componente – unele de o complexitate specială – pot fi admirate prin intermediul unui capac transparent. Decorat în stil côté de Genève, mecanismul dispune de asemenea de tehnologia antișoc DSA (Dynamic Shock Absorption) și o masă oscilantă periferică bidirecțională care asigură 55 de ore de funcționare în stare de repaus.

38873

Rezerva de energie este afișată la Carl F. Bucherer Manero PowerReserve printr-un design original, alcătuit dintr-un semicerc situat în dreptul orei 3 marcat cu diverse trepte și un indicator care coboară spre o zonă colorată în roșu care avertizează că aceasta este pe sfârșite.

Pe cadran se mai pot observa de asemenea un câmp supradimensiunat pentru afișarea datei, ziua săptămânii și secundarul integrat pe un afișaj situat în partea de jos. Cromatica se împarte în două zone argintii, una mai deschisă și una mai închisă, făcând astfel o tranziție graduală către carcasa din oțel inoxidabil.

13_0220_CFB_01

Cu un design care reține suficiente elemente cât să îl facă modern fără a pierde din eleganța clasicului, Carl F. Bucherer Manero PowerReserve se prezintă atât cu o curea maro din piele de aligator cât și cu brățară metalică, acoperind astfel necesitățile diverse ale vieții de zi cu zi.

Arata mai multe