Breitling Aerospace Evo Chronograph

Modelul Aerospace este unul dintre vârfurile de gamă ale ofertei Breitling, fiind descris ca un dispozitiv electronic multifuncțional cu mecanism SuperQuartz, de 10 ori mai precis decât quartz-ul obișnuit. Apărut încă din 1985, Breitling Aerospace a cunoscut recent o nouă iterație, care se vrea a fi mai puternică, mai dinamică însă la fel de tehnică.

Sistemul de comandă al lui Breitling Aerospace Evo este unul destul de simplu și logic, fiind suficient a întoarce, a apăsa sau a trage coroana pentru a activa multitudinea de funcții de care este capabil: cronograf cu sutimi de secundă, cronometru descrescător, fus orar secundar, alarmă, semnal sonor la oră fixă sau un calendar avansat. Deosebit de important este și sistemul de iluminare foarte eficient, care poate fi citit și cu ajutorul lentilelor de noapte (compatibil NVG).

5981403-8917584

Breitling Aerospace Evo Chronograph are un diametru ușor mai mare (43mm) decât modelele anterioare, o lunetă gravată cu însemnele minutelor, arătătoare și indici redesenați și un geam protector cu margine convexă. Carcasa este fabricată din titan și are un finisaj mat, pe spate fiind inscripționate un set de unități de măsură și echivalentul lor în sistem metric/anglo-saxon.

Afișajul inlude un cadran analog și unul digital LCD, iar fundalul poate avea 3 variante de culoare – negru Volcano, albastru Mariner, gri Tungsten – iar prinderea la mână se poate face cu o curea din piele, cauciuc sau brățară din titan. Opțional, pe această  brățară poate fi integrat un modul electronic auxuliar Co-Pilot.

Arata mai multe